ПЕРЕДАТИ ПОКАЗНИКИ ТА ОПЛАТИТИ  ОПЛАТА

 

 

 

  • Головна
  • Новини
  • Повідомлення Вишгородського МКП "Водоканал" про публічну пропозицію (оферту) від 28.01.2022р.

Повідомлення

про публічну пропозицію (оферту) від 28.01.2022 року

Вишгородського міського комунального підприємства «Водоканал» про укладання

ПУБЛІЧНОГО ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ

про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

               Керуючись нормами ч.5 ст. 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги»,  ст. ст. 633, 634 Цивільного Кодексу України Вишгородське МКП «Водоканал» публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення публічного індивідуального договору приєднання про надання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення (далі – Договір) для споживачів – власників (співвласників, користувачів) житлових та нежитлових приміщень в багатоквартирному будинку, інших об’єктів нерухомого майна або водопостачання та/або водовідведення в житловому будинку, приєднаних до внутрішньобудинкових мереж, які отримують послуги для задоволення власних потреб, а також для забезпечення господарських, технологічних (власних) потреб багатоквартирного будинку в цілому.

             Додатково повідомляємо, про те, що договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на веб-сайті Вишгородського МКП «Водоканал» співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з Вишгородським МКП «Водоканал».

           Фактом приєднання до умов договору  (акцептування договору) є:

         1) вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, в тому числі:

         – здійснення оплати за надані послуги;

         – фактичне отримання послуг;

         – надання Виконавцю підписаної Заяви-приєднання та/або взяття на абонентський облік вузла комерційного обліку споживача;

         2) ненадання Виконавцю протягом 30 днів з дня опублікування цього договору протоколу зборів співвласників багатоквартирного будинку про відмову від отримання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення або обрання  іншої моделі договірних відносин.

           Індивідуальні споживачі у багатоквартирних житлових будинках, які фактично користуються послугами з централізованого водопостачання та/або водовідведення або звертаються до Вишгородського МКП «Водоканал» для отримання вказаних послуг, вважаються такими, що ознайомлені, погоджуються та приєднуються до умов публічного індивідуального договору.

             У зв’язку з тим, що даний Договір є договором приєднання, його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).

Публічний індивідуальний договір про надання послуг з централізованого водопостачання та  централізованого водовідведення

Заява – приєднання

Адреси будинків, на які розповсюджується публічний договір (оферта)

 

Вишгородське МКП “Водоканал”

Диспетчер - 22-722 (цілодобово)

Адреса:
07300, вул.Набережна, 8-а,
м. Вишгород,  Київська обл.
Телефон, факс:
(04596) 23-354 (приймальня)
Графік  роботи підприємства :

  • пн.- чт. з 08-00 до 17-00,
  • пт.: з 08-00 до 16 00,
  • сб,нд.:  вихідний день

Обідня перерва з 12:00  до 13:00

Де ми знаходимось